Hallitus 2017

Rosanna Hermonen, puheenjohtaja (roshe@student.uef.fi)

Hej på er alla! Olen Rosanna, viidennen vuoden opiskelija. Mie se en lähde Godiksesta kulumallakaan, vaan tänä vuonna saan vielä toimia puheenjohtajana (tämän kauden jälkeen lopetetaan sitten huipulla, heh heh). No ei vaan, tykkään hallitushommeleista tosi paljon ja kokemusta onkin kertynyt mukavasti. Puheenjohtajana huolehdin hallituksen toimivuudesta sekä yleisesti Godiksen ja jäsenistön asioista. Godiksen lisäksi vaikutan kahdessa muussa hallituksessa ja "vapaa-ajalla" käyn välillä viikonloppuisin töissä kotikaupungissani. Ruotsin lisäksi opiskelen sivuaineinani venäjän kieltä ja kulttuuria, suomea toisena/vieraana kielenä, erityispedagogiikkaa sekä aineenopettajan pedagogisia opintoja. Minuun saa olla yhteydessä missä tahansa asiassa, ja ylpältä mut löytää usein Humpan kahviosta. Puss och kram! 


Johannes Kokinmäki, varapuheenjohtaja (johannesko@hotmail.fi)

Hej! Olen Johannes ja opiskelen ruotsia jo neljättä vuotta. Olen hallituksessa mukana nyt kolmatta vuotta ja tällä kertaa varapuheenjohtajan roolissa. Tavoitteena onkin siis toimia puheenjohtajan apuna, sekä muuten apuna kaikenlaisissa hommissa. Minuun voikin siis olla yhteydessä asiassa kuin asiassa. Ruotsin lisäksi opiskelen sivuaineena venäjää ja matkailualaa  sekä aineenopettajan pedagogisia opintoja. Opiskelun lisäsi tykkään lenkkeillä, lukea ja opiskella kieliä.


Veera Härkönen, sihteeri ja tiedotusvastaava (veeha@student.uef.fi)

Hejsan! Mie oon Veera, kolmannen vuoden opiskelija ja Godiksen sihteeri/tiedotusvastaava. Tehtäviini kuuluvat muun muassa pöytäkirjojen laatiminen sekä erilaisten tapahtumien ja muiden asioiden tiedottaminen Godiksen jäsenistölle. Opiskelen ruotsin kielen lisäksi suomea, kirjallisuutta ja pedagogisia opintoja, eli miusta ois tarkoitus tulla ope joku kaunis päivä! Mie oon vähän tällainen  opiskelu- ja työnarkomaani, joten yleensä viipotankin menemään aikamoista kyytiä sekä yliopistolla että sen ulkopuolella. Aina saa kuitenkin tulla nykäisemään hihasta tai hihkaista perään, autan kyllä mielelläni! =) Vapaa-ajallani, siis silloin harvoin kun sitä on, tykkään käydä ryhmäliikuntatunneilla ja katsella hömppäsarjoja.Anna Mikkilä, edunvalvontavastaava (annalemi@uef.fi)


Hejsan! Olen Anna, 21-vuotias kolmannen vuoden opiskelija. Olen mukana hallituksessa toista vuotta, ja toimin Godiksen edunvalvontavastaavana eli vastaan koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista. Tule ihmeessä nykäisemään hihasta, jos jokin asia mietityttää! :) Pääaineenani on ruotsin kieli, ja sivuaineena opiskelen englannin kieltä ja kulttuuria sekä aineenopettajan pedagogisia opintoja. Tähtäimessä mulla on siis kieltenopettajan ammatti! Vapaa-aikani kulutan muun muassa kavereiden, kirjojen ja käsitöiden parissa sekä kirppiksiä kierrellen ja myös luonto ja taidejutut ovat lähellä sydäntä. Vi ses!  Marianna Mäkinen, rahastonhoitaja (tarumm@student.uef.fi)


Heissulivei!
Olen Marianna, 23-vuotias viidennen vuoden opiskelija. Tänä vuonna hallituksessa toimin tutussa ja turvallisessa rahastonhoitajan roolissa eli hoidan Godiksen raha-asiat. Viime vuoden olin poissa hallituksesta, mutta koska houkutus oli liian suuri, päätin lähteä mukaan uudelleen ja tämä vuosi onkin sitten kolmas vuoteni hallituksessa. Ruotsin lisäksi opiskelen englannin kieltä ja kääntämistä ja käännöstiedettä. Tulevaisuudessa valmistun siis kääntäjäksi. Koska meitä kääntäjäopiskelijoita on ruotsin puolella niin vähän, minuun voi ottaa yhteyttä, jos käännösopinnot kiinnostavat ja kaipaat lisää tietoa. Autan toki mielelläni oli asia mikä tahansa. Vapaa-ajallani otan rennosti ja käyn uimassa. Ylpällä pyörin usein Humpan kahviossa, joten minut löytää varmimmin sieltä, jos on jotain asiaa tai tarvetta kahviseuralle. Näkyillään! ♥Vinski Sahlman, tapahtumavastaava (vinss@student.uef.fi)

Hej! Olen Vinski, 21-vuotias toisen vuoden opiskelija. Pääaineenani förstås ruotsi ja sivuaineina opiskelen nyt myös englannin kieltä ja kulttuuria sekä aineenopettajan pedagogisia opintoja. Godiksen hallituksessa toimin tapahtumavastaavana, eli niin sanottuna "Puuha-Vinskinä". Tullaan siis varmasti törmäämään erilaisissa tapahtumissa ympäri kampusta. Minulle voit vapaasti ehdottaa ideoita tapahtumista tai muita ajatuksia, joita olisi mukava saada aikaan. Vapaa-ajalla harrastelen musiikkia ja urheilua silloin tällöin. Parhaiten minut tavoitat uef-sähköpostin lisäksi todennäköisesti Agoralta.HALLITUS 2016: Johannes Kokinmäki, Rosanna Hermonen, Veera Härkönen, Anna Mikkilä, Martta Korkalainen, Emilia Lehkonen


HALLITUS 2015: Vasemmalta: Saara Keinänen, Martta Korkalainen, Marianna Mäkinen, Rosanna Hermonen, Minéa Taskinen, Emilia Lehkonen, Liisa Peiponen, Ida Rajala, Johannes Kokinmäki, Paula Rimpilä
HALLITUS 2014: Vasemmalta Martta Korkalainen, Hanna Ikonen, Saara Keinänen, Ida Rajala, Theo Kettunen, Marianna Mäkinen, Maija Joensuu, Miro Metsämuuronen. Kuvasta puuttuu Anni Torniainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti